inner wisdom

Miksi tulla valmennukseen?

Saatat tuntea, että elämästäsi puuttuu sitä jotain, vaikka näyttäisi että sinulla on kaikkea.
Olet saavuttanut unelmasi, etkä tiedä mihin päin haluat seuraavaksi suunnata energiaasi.
Olet ehkä kahden työn vaiheilla.
Haluat tuoda elämääsi enemmän läsnäoloa, mutta et tiedä miten.
Et tiedä antaako parisuhde sinulle sitä mitä haluat.
Haluat elämääsi lisää onnellisuutta, merkityksellisyyttä.
Haluat olla vastuussa omasta elämästäsi.

Mitä valmennus on?

Valmennus on aina asiakaslähtöistä. Se perustuu mm. ratkaisukeskeisyyteen, positiiviseen psykologiaan ja kognitiiviseen käyttäytymistieteeseen.

Päästäkseen perille, pitää tietää missä on nyt.

Aloitamme kartoittamalla tämän hetkisen tilanteesi, jatkamme asettamalla tavoitteen, eli missä elämäntilanteessa toivot olevasi esim. puolen vuoden päästä.

Tavoitteen asettamisen jälkeen teemme toimintasuunnitelman, selkeitä konkreettisia askeleita juuri sinun tahtiisi sopiviksi. Asiakkaalle jää viimeinen askel, eli oivallusten tuottaminen todeksi.

Life coachingiin kannattaakin tulla silloin, kun koet olevasi valmis muutokseen, ja sinulla on voimia tehdä töitä sen eteen. Valmennus antaa sinulle mahdollisuuden oppia itsestäsi uutta ja saada selville mikä estää sinua pääsemästä unelmiasi kohti. Opit tunnistamaan omia uskomuksiasi, jotka ovat haluamasi elämän tiellä.

Workshopit ovat inspiroivia, voimaannuttavia iltoja arjen keskellä. Aihe on ennalta päätetty, ja ilta kulkee sen mukaisesti. Aluksi on luento illan aiheesta, joiden jälkeen tehdään tehtäviä, joilla päästään syvemmälle itseen. Jokainen tekee töitä itsensä kanssa, eikä omia oivalluksiaan ole pakko jakaa, ellei halua.

Workshop on hyvä tapa tutustua valmennukseen, ja minun omaan tyyliini tehdä tätä. Ryhmissä on myös ollut aina mukava henki, joten ne antavat ajatuksen aihetta hieman eri tavalla kuin yksilövalmennus, joskin ryhmässä ei päästä sukeltamaan niin syvälle kuin yksilövalmennuksessa.

Jos epäröit, onko tilanteesi valmennettavissa, soita, niin katsotaan yhdessä mitä asialle voidaan tehdä.

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota ihmeessä yhteyttä!
Kerron mielelläni lisää.

Tervetuloa inner wisdomin asiakkaaksi!

Pin It on Pinterest

kerro tästä