inner wisdom WORKSHOPIT

Syksyn alkaessa myös workshopit ovat alkaneet! Workshop on edullinen ja vaivaton tapa tutustua life coachingiin.

Miksi tulla WORKSHOPIIN?

-Olet kiinnostunut valmennuksesta, mutta et ihan tiedä, mitä se on
-Haluat omaa aikaa arjen keskellä
-Et osaa rentoutua kiireen keskellä
-Olet päättänyt aloittaa “uuden elämän”, mutta se ei etene
-Haluat tavata samanhenkisiä ihmisiä
-Toivot saavasi elämästäsi enemmän irti

Mitä hyödyt workshopista?

Tämä riippuu workshopin aiheesta. Joka kerralla on kuitenkin suht sama runko. Aloitamme rauhoittumisella, jonka jälkeen on mielikuvaharjoituksia, kirjoitustehtäviä ja/tai muita tehtäviä. Illassa keskustellaan luottamuksellisesti, mutta omia ajatuksiaan ei ole pakko jakaa, ellei halua. Ilta meneekin hyvin pitkälti osallistujien aktiivisuuden mukaan. Keväällä pidetyt harjoitusvalmennukset osoittivat, että avoin keskustelu oivallutti siinä missä tehtävätkin.

Ensimmäisellä kerralla (29.8) workshop on toteutettu yhteistyössä joogaopettajan kanssa. Ilta pitää sisällään tunnin life coachausta ja tunnin yin-joogaa. Ilta antaa sekä keholle että mielelle hyvää oloa. Aiheena on läsnäolo ja rauha. Läsnäolo sanana saattaa jo ärsyttää, mutta se on niin paljon enemmän kuin se, että laitat puhelimen pois ja kuuntelet lastasi. Läsnäolon kautta pääset rakentamaan tulevaa tämän hetken pohjalta, etkä menneisyyden, jolloin vain sama kaava toistaa itseään.

Joogan puolella aihe on juurichakra, eli perusturvallisuuden tunne ja hyväksyminen. Mahdollisesti myös jatkossa yhdistämme voimamme Alinan kanssa, ja näitä workshoppeja tulee lisää.

Workshopin hinnat vaihtelevat keston/järjestäjien mukaan. Normaalisti hinta on kuitenkin 29 €.

Workshopiin ilmoittautumiset osoitteeseen jaana@innerwisdom.fi tai numeroon 0405496425

Lisää life coachingista täällä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! -Jaana

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä