inner wisdom tapahtumat 2019

Vuonna 2019 toimistolla tapahtuu vielä kahden illan verran.

20.11 workshop rakkaus &myötätunto

Syvä, pyyteetön rakkaus itseä ja muita ihmisiä kohtaan. Tunnetko sen?

Osaamme olla kovia ja armottomia itsellemme, vaikka tuntisimme myötätuntoa muita kohtaan. Miten voisit antaa armoa myös itsellesi?

Tai tunnetko tarvetta arvostella muita heidän tekemisistään ja valinnoistaan? Silloin myötätunnon harjoittelu kannattaa aloittaa ensin itsestä, jotta voit tuntea sitä myös muita kohtaan.

Kun opit rakastamaan itseäsi ja toimimaan rakkaudesta käsin, teet parempia valintoja elämässäsi, olet itsevarmempi ja tyytyväisempi elämääsi.

Syvennymme itseemme mielikuvaharjoitteiden ja joogan avulla. Ihana, tunteikas ilta antaa sinulle työkaluja avaamaan sydäntäsi rakkaudelle.

Workshopit ovat inspiroivia, voimaannuttavia iltoja arjen keskellä. Aluksi on luento illan aiheesta, joiden jälkeen tehdään tehtäviä, joilla päästään syvemmälle itseen.
Jokainen tekee töitä itsensä kanssa, eikä omia oivalluksiaan ole pakko jakaa, ellei halua.
Illan kruunaa lempeä jooga.

Illan hinta 29 € /hlö. Maksu paikan päällä käteisellä tai kortilla. Osoite Kouvolankatu 9.
Sitovat ilmoittautumiset jaana@innerwisdom.fi

*********************

3.12. eteeriset öljyt (ilmainen) klo 17:30-20

Mä tutustuin eteerisiin öljyihin pari vuotta sitten. Halusin tukea tunnepuolelle, ja yhtäkkiä öljyt alkoi pompsahdella esiin sieltä sun täältä.

Ostin heti aloituspakkauksen jossa oli kymmenisen öljyä ja diffuuseri. Diffuuseri on ilmankostutin, jossa höyry on kylmää. Eli ei yhtään samanlainen mitä omassa lapsuudessani 80-luvulla! 

Me kun oltiin kipeinä, laittoi äitini monesti kattilallisen kiehuvaa vettä sängyn viereen, että saimme höyryhengitystä. Ja kerran siskoni astui suoraan kattilaan. Muistan vieläkin, kuinka säikähdin että se oli syytäni ja piilottelin pöydän takana. Äitini oli tuskaisena, koska ei löytänyt minua eikä päästy lähtemään neuvolaan näyttämään palovammaista jalkaa. 
Nykyään lasten ollessa tukkoisia, laitan diffuuseriin peppermintiä jotta hengitys helpottuu. Eikä kenenkään jalat ole vaarassa palaa.

Aloituspakkauksen saatuani öljyistä tuli aika äkkiä osa meidän perheen arkea. 

  • Sitruunaöljyllä & leivinjauheella siivoan.
  • Pepperminttiä laitan niskaan kun päänsärky on iskemässä.
  • Laventelia taputtelen palovammoihin.
  • Täinestosuihkeeseen laitan teepuuöljyä muutaman muun öljyn ja etikan kanssa.
  • Yläkerran uunin savutessa ja jättäessä ihan järkyttävän savun hajun kaikkialle, pidin diffuuserissa Purificationia* taukoamatta.
  • Hajuvetenä käytän Thievsiä*. Tai sitä käytän oikeastaan kaikkialla, ja tuoksun joululta ympäri vuoden.
  • Cobaipa & mänty on apuna meditoidessa. Maadoittava tuoksu rauhoittaa myös lapsia.
  • Paljon muitakin öljyjä on käytössä päivittäin, mutta tuossa tämän hetken käytetyimmät.

*merkityt on Young Livingin omia öljysekoituksia. Muut on ihan yksittäisiä öljyjä.

Mä ostan öljyni Young Livingiltä. Se on verkostomarkkinointiyritys, mikä eeei ole oikein mun juttu. Ostan välillä myös muunmerkkisiä öljyjä, ja silti palaan aina YL:n öljyihin. Vuoden verran kokeilin kaikkia luontaistuotekaupoista ostettavia öljyjä, ja vaikka ne ei ole huonoja, olen huomannut näiden Young Living öljyjen olevan tehokkaampia. Ja ne on ainakin myyntipuheidensa mukaan puhtaimpia. Siitä paasauksesta olen tullut varovaiseksi ja en oikein luota moniin öljymerkkeihin. Öljyt saa merkitä niin, että se olisi 100% eteeristä öljyä, vaikka se ei olisikaan. Todella halpa hinta on yleensä merkki että tuote on tuskin aitoa oikeaa tavaraa.

Meillä tosiaan diffuuseri pöhisee kotona aina. Hetken kerrallaan tosin ettei tule yliannostusta (esim liiallinen peppermint aiheuttaa hengitysvaikeuksia). Olen huomannut vaikutuksen samantien! Tosin meitä asuu 6 henkeä saman katon alla, niin aina ei sama tuoksu käy koko porukalle. Tällä hetkellä mänty, copaiba ja peppermint -yhdistelmänä on ollut kaikkien mieleen. 

Toiveissa mulla on ostaa lapsille omia tuoksuja ja valmiita kauniita roll on -pulloja pidettäväksi käsilaukussa. Haluaisin myös kokeilla Thieves pesuainetta, jotta saisin kotoa kaikki muut aineet pois. (Nyt käytössä Ole Hyvä -tuotteita, jotka kanssa ihania!)

Tiistaina 3.12 öljyistä tietävä Alina tulee kertomaan meille niistä, ja jos ostatte jotain, menee ne Alinan kautta. Mä en hyödy tästä mitenkään muuten kuin että saadaan kiva ilta, infoa öljyistä ja samalla vietettyä pikkujouluja toimistolla.

Jos kiinnostuit, laita viestiä ja ilmottaudu mukaan! 

Glögiä ja piparia ja muita pikkujouluherkkuja myös tarjolla!

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä