FUNNY FACTS

Koska blogi on suht uusi, ja te lukijat ette välttämättä tiedä musta juurikaan, niin aloitetaan sitten samantien tällasilla kummallisilla faktoilla! Kuvat viime elokuun Köpiksen reissulta.

20140818-DSC_0076

Osaan liikuttaa korvia ilman että mikään muu osa kasvojen alueella liikkuu. Freak alert!

Olen aina siivotessa äkäinen. Se kiukkuisuus antaa varmasti lisäpuhtia, koska olen tosi tehokas. En vielä ole oppinut ymmärtämään miten kukaan voi lauleskella samalla kun siivoaa?? (Aviomieheni).

Jos vaihtoehtona on ajaa manuaalivaihteisella autolla tai kävellä pakkasessa 3 kilometriä, mä kävelen. En varmaan enää osaa edes käyttää kytkintä.

20140817-DSC_0023
20140817-DSC_0021

Mä pohdin aina kaupassa että kuinka stressaavaa olisi olla (k-)kauppias. Miten minimoida kaikki se hävikki niin että tarjontaa on tarpeeksi? Ikuinen mysteeri oikeesti.

Olen ollut vuoden aupairina Amerikassa mutta en silti päässyt suomalaisesta aksentista eroon. Se ärsyttää joka kerta englantia puhuessa..

Olen välillä yhtä paha suustani kuin merimiehet.

20140819-DSC_0013
20140818-DSC_0050

Teen ruokaa vähintään kaksi kertaa päivässä, ja melkein joka päivä silti poltan jotain pohjaan. (Palohälytin keittiössä on paholaisen keksintö.)

Lainaan usein kirjastosta self help kirjallisuutta, ajatuksena kehittää itseäni. Mutta joka kerta palautan kirjan ennenkun olen ehtinyt edes avata sitä. Se siitä kehittymisestä.

Mä olen ollut tosi tarkka pukeutumisestani jo lapsena. Ompelin ala-asteella itelleni vaatteita (oikeesti pidettäviä) ja luin Muoti&Kauneus-lehteä yhtä hartaasti kuin toiset Suosikkia.

20140818-DSC_0103
20140818-DSC_0039
20140819-DSC_0171

Ja sokerina pohjalla..

..en osaa vasenta ja oikeaa. Autokoulussa mun kaveri sanoi että opettaja on oikealla oikeassa ja itse vasemmalla väärässä. Sillä selvisin autokoulusta, mutta arkipäiväsissä asioissa en sitä muista. Just eilen viimeksi luotin vaistooni enkä tuplatarkistanut niin väärinhän se meni 😀

Mites teillä, mitään kummallisuuksia?

6 kommenttia artikkeliin ”FUNNY FACTS”

 1. Haha, miullakin on ollut kirjahyllyssä ties mitä elämänlaatua parantavia opuksia, mutta sinnepä ne ovat aina koskemattomina jääneet kunnes ovat löytäneet uuden omistajan. Pitäsköhän tänä vuonna repästä ja lukea edes tuo yksi mikä tuolla hyllyssä vielä keikkuu… 😀

  Vastaa
  • Moi Suvi! Kiva ku tulit kommentoimaan 🙂

   Mua jäi kaihertaan yks mindfulness kirja, pakko ehkä (taas) käydä lainaamassa se..
   2015 vuoden lupaus, lue edes yksi elämää parantava opus 😀

   Vastaa
 2. Heii tää oli kiva postaus. 🙂
  Ja arvaa mitä mulla on toi vika kohta ihan sama!! Mulle joku joskus sano et mun täytyy ajaa vaan Volvoo niin sit voin ratista tarkistaa V:n ja O:n. 😀 Ja sit mä otan aina mielikuvituskynän käteen ja alan kirjottaa niin tiiän kumpi on oikee… 😀

  Vastaa
  • Kiitti <3

   Mulla ei enää toimi se mielikuvituskynä ku sujuvasti kirjotan sillä vasemmallakin 😀
   Mä en ymmärrä miten se ei vaan jää päähän! Mut onneks en oo ainoo tän ongelman kanssa 😉

   Vastaa

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä