1-1-2017

Yllättäen on taas sunnuntai kun aloitan tämän haaveilun paremmasta elämästä. Sattumoisin on myös vuoden ensimmäinen päivä. Taustalla soi jazz, joka saa hetken tuntumaan taianomaiselta. Miten en ole aikaisemmin tätä tajunnut?! Alexan lemppari on Chet Baker (ja nyt myös mun).

Fiilis on tällä hetkellä se, että tästä on tulossa täydellinen vuosi.

Näihin tunteisiin on selitys, hassulta tuntuva sellainen. Luin äsken Alexa Dagmarin kirjoittaman Nuoren naisen oppaan. Lainasin kirjastosta, koska kirja huusi mun nimeä. Mähän en tosiaan enää millään muotoa ole nuori nainen, mutta huusi silti. Ja vaikka en ole kirjan kohdeyleisöä, SE OSUI JA UPPOSI!

Kirjan nimi voisi aivan hyvin olla menestyvän elämän ainekset / kuinka saada elämä mallilleen / ota elämästä kaikki irti / positiivinen elämäni.

En osaa eritellä mikä siinä niin kolahti. Luulen että jokainen, ketä vähäänkään kiinnostaa oman elämänsä saaminen paremmille raiteille, oli se sitten liikunta, ruokailu tai raha-asiat, saa kirjasta innostusta. Yksi suurimmista nautinnoista kirjaa lukiessa oli kauniit kuvat, ehkä se oli se mikä vetosi muhun niin syvästi.  Tai mulla on menossa herkkyyskausi itsensä tuntemisen suhteen.

Ilmeisesti olen sittenkin vähän uuden vuoden ihmisiä. Niitä ketkä uskoo parempaan huomiseen, uuteen minään. Onhan se aika houkuttava ajatus, uuden elämän aloittaminen. Edellinen elämä, sekin aivan hyvä, mutta..

Lupauksia en aio antaa. Vieno kaino ajatus olisi kirjoittaa enemmän, ajatuksella. Koska tämä saa mut onnelliseksi ♥

Olkoon uusi vuosi armollinen, ja sitä mitä sinä tarvitset. xx J

Jätä kommentti

Captcha loading...

inner wisdom here -blogi on kaunis katsella, se pistää ajattelemaan ja toivottavasti inspiroi sinua kokeilemaan jotain uutta. Rakastan hyvää -mielummin jonkun muun tekemää- ruokaa, haaveilen kerrostaloasunnosta isoine ikkunalautoineen ja haluaisin pukeutua kuin ranskattaret.
Kiva kun tulit vierailulle,

Jaana

Pin It on Pinterest

kerro tästä